Disclaimer

Disclaimer

Gebruik van Of The Lucky Wevert Site is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot het gebruik van deze site betekent dat de bezoeker/gebruiker instemt met het onderstaande.

De website maker en auteurs verklaren dat de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. Evenwel kunnen Websitemaker en auteurs op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of velledigheid van de informatie. Website maker en auteur aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die gebaseerd zin op bedoelde informatie of die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de site of de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen.

Of The Lucky Wevert staat niet in voor de juistheid van de informatie op sites van derden (via externe links) en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, ontstaan door de inhoud van sites van derden die via de website of het systeem, via hyperlinks, banners of andere links bereikt zijn.
Of The Lucky Wevert kan niet continu alle inhoud van derden controleren gezien deze dynamisch en realtime wordt geplaatst. 

 

Privacy Beleid (AVG)

Lees ook ons uitgebreide Privacy Beleid inzake de wet AVG.

 

 

Voor het laatst bijgewerkt: 21 maart 2019
 

Bezoek onze Facebookgroep
  • Facebook
Naar Boven
Wij zijn lid van:
logo_2x.png
logotxt-uitgesneden.png
Deze site is het laatst geüpdatet: 23-01-2021

2019 by Of the Lucky Wevert. Designed bij Het Designweb